Liste over produkter, der faktisk ikke Vegetarisk
Gelatine er et animalsk produkt . Fødevarer, der indeholder gelatine er ikke vegetar . Dette omfatter ikke kun gelatine desserter , men mange produkter, der bruger gelatine som bindemiddel. Mange vitaminer og andre kosttilskud inkluderer gelatine, og disse er ikke vegetar . Ingredienserne etiketten vil omfatte gelatine.
Suppe
Mange dåse eller emballeret supper eller supper i restauranter, kan synes at være vegetar, men er ikke , fordi de bruger en base af hønsefond eller andet animalsk produkt. Disse omfatter mange vegetabilske supper eller supper kaldet tomat eller andre grøntsager.
Lard
Lard er undertiden bruges til stegning . Hvis du kan lide refried bønner , sørg for at de er vegetar som det sommetider er de tilberedt med svinefedt . I en mexicansk restaurant , kan du ønsker at spørge, hvis en stegt mad er stegt i svinefedt . Pommes frites kan være stegt i svinefedt eller andre animalske produkter . Dette omfatter dem fra mange fastfood- kæden restauranter . Pie crust er også nogle gange lavet med svinefedt . Du kan nogle gange støde andre animalske produkter som bacon fedt bruges til stegning .
Cæsarsalat
Traditional Cæsar salat dressing er lavet med ansjoser .
burgers
Veggie burgere er fint for vegetarer , men hvis du er veganer, være opmærksom på, at nogle bruger ost til at holde dem sammen. Læse ingredienser eller spørg personalet på en restaurant. Pre- formet kolesterol findes kun i animalske produkter , så hvis en etiket angiver, at produktet har nogen kolesterol overhovedet, at produktet ikke er for dig, hvis du ønsker at undgå alle animalske produkter .
Tilsætningsstoffer
p Der er hundredvis af tilsætningsstoffer i forarbejdede fødevarer. Det er ofte vanskeligt at vide, om de er vegetar fordi nogle kan være fremstillet af enten dyr eller vegetabilske kilder . Hvis du er en streng vegetar , kan du nødt til at kontakte producenten for at finde ud af , eller bare undgå fødevaren .
Hoteltilbud
Ernæring